Familja shqiptare gjen 115 mijë euro, i dorëzon paratë në polici (Video)

Një familje turistësh shqiptar në Llogara, gjen një sasi prej 115 mijë euro dhe i dorëzon në Polici. Policia e Vlorës i falënderon për aktin qytetar.


Policia në përfundim të verifikimeve se kujt i përkiste kjo shumë monetare, ka sekuestruar shumën monetare prej 115 mijë euro dhe ka proceduar penalisht dy shtetas..
Kliko Linkun poshte per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK