LAJM I MADH: Zgjidhet shqipetari ne krye te struktures se NATO-s

“Unë jam i gatshëm të kthehem e të jap kontributin tim nëse dikush më fton në Shqipëri. Unë kam arritur gjithçka që kam pasur ambicie. Jam mjaftueshëm i pasur dhe nuk vuaj për pasuri. Për Shqipërinë do të vija në çdo moment nëse kërkohet ndihma ime. “Gjithçka kam mësuar gati çerek shekulli në Kanada jam i gatshëm ta aplikoj në vendin tim”, kështu e nis rrëfimin e tij me mjaft emocione një shqiptar të cilit Kanadaja ia ka besuar sistemin e mbrojtjes.

Per me teper hap linkun/linqet me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published.