Të gjithë e bëni çdo natë, por asnjëri nuk e dini pse mbuloheni me jorgan kur flini

Secili nga ne ka pozicionin e preferuar për të fjetur, por që të gjithë kemi një zakon të përbashkët.

Asnjë nga ne nuk fle pa u mbuluar me batanije ose jorgan.

Megjithëse gjatë historisë shtrati ishte një luks i rezervuar për të pasurit dhe të fuqishmit, si mbretërit dhe tregtarët, batanija dhe jorgani ishin gjë universale dhe përdoreshin nga të gjithë pa dallim
Të gjithë e bëni çdo natë, por asnjëri nuk e dini pse mbuloheni me jorgan kur flini
Tejkalo më poshtë për më tepër informacione

9 thoughts on “Të gjithë e bëni çdo natë, por asnjëri nuk e dini pse mbuloheni me jorgan kur flini”

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

  2. Really appreciate you sharing this blog article.Really thank you! Will read on

  3. I visited a lot of website but I believe this one has got something extra in it. You can have brilliant ideas, but if you can at get them across, your ideas won at get you anywhere. by Lee Iacocca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.