Misteri i këtij qyteti ka habitur dhe shkencën: Sapo të vdes dikush shndërrohet në këtë formë!

Në qytetin e vogël të San Bernardo, në Kolumbi, lartë në Ande, njerëzit bëhen në mënyrë të natyrshëm mumie, për arsye të panjohura për shkencën moderne.

Mbetjet e trupave të rujatur nga vet natyra u zbuluan për herë të parë në vitet e 50’ta të shekullit të kaluar, kur varrezat lokale u zhvendosën për shkak të përmbytjeve.
...
Mos e humb, hap meposhte per me teper

7 thoughts on “Misteri i këtij qyteti ka habitur dhe shkencën: Sapo të vdes dikush shndërrohet në këtë formë!”

  1. There is definately a great deal to know about this issue. I really like all the points you have made.

  2. uvb treatment There are a lot of blogging sites dedicated to celebrities (ex. Perez Hilton), love, fashion, travel, and food. But, how do I start one of my own specialty?.

  3. Simply wanna admit that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.