Trupi bën një gjë të pabesueshme kur fusim gishtin në kërthizë

Me siguri nga kureshtja ndonjëherë ia keni vënë vetes apo dikujt tjetër gishtin në kërthizë.

Prekja e këtillë është shumë e çuditshme dhe ndikon stimulativisht në traktin urinar.

Kështu mund jo vetëm të stimuloni dhe të nxisni indin e kërthizës por edhe indin e abdomenit i cili gjendet përreth tij.
Trupi bën një gjë të pabesueshme kur fusim gishtin në kërthizë
MOS HUMB! Tejkalo më poshtë për më tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.