Nga bakteret e zorrëve e deri te kanceri, ja arsyet që jua fryjnë barkun dhe jua shtojnë gazrat

Fryrja e barkut është një dukuri që u ndodh shumë njerëzve. Nëse ju ndodh në mënyrë të vazhdueshme atëherë duhet të gjendet shkaktari. Ja shkaqet kryesore që ndikojnë në fryrjen e barkut:

Intoleranca ndaj qumështit: njerëzit intolerantë ndaj laktozës shpesh përjetojnë fryrje të barkut, dhimbje, të vjella dhe probleme të tjera me tretjen.
Nga bakteret e zorrëve e deri te kanceri, ja arsyet që jua fryjnë barkun dhe jua shtojnë gazrat
MOS HUMB! Tejkalo më poshtë për më tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.