Kush është “Juli i Pashakos”, ekzekutor i dyshuar në masakrën e Lushnjes i cili u vetëdorëzua në polici

Kush është “Juli i Pashakos”, ekzekutor i dyshuar në masakrën e Lushnjes i cili u vetëdorëzua në policiF. Tenolli
Julian Sula, i njohur ndryshe me nofkën “Juli i Pashakos” dyshohet se është autori i tretë i masakrës së ndodhur dy ditë më parë në qytetin e Lushnjes ku mbetën të vrarë Jurgen Hoxha dhe Zamir Latifi.

Pas një kontrolli që ka ushtruar policia në banesën e Sulës, ai është vetëdorëzuar bluve.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

12 thoughts on “Kush është “Juli i Pashakos”, ekzekutor i dyshuar në masakrën e Lushnjes i cili u vetëdorëzua në polici”

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published.