Dietë 7-ditore me kastravecë dhe dy ushtrime fizike të cilat bëjnë të humbni peshë në afat rekord

Nëse dëshironi të dukeni mirë për ndonjë ngjarje të veçantë që vjen së shpejti, atëherë dieta me kastravecë është mënyra më e shpejt dhe më e sigurt për të humbur peshë në vetëm 10 ditë.

Përbërësi i kësaj kryesore pra është kastraveci, ndërsa mund të konsumohet në sasi të pakufizuar.
Prandaj, kurdo që ndiheni të uritur, duhet të hani kastravecë, transmeton Telegrafi.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.