Shokojnë Shkencëtarët: Pritet ajë Cunami që do të trondisë botën, ja cilët shtete do të preket

“Shokojnë Shkencëtarët: Pritet ajë Cunami që do të trondisë botën, ja cilët shtete do të preket”
Një deklaratë shokuese vjen nga shkencëtarët të cilët thonë se shumë shpejt pritet se një valë gjigande uji do shkatërrojë brigjet e Spanjës dhe Portugalisë, kanë paralajmëruar shkencëtarët.

Në një dokument të ri, ata pretendojnë se këto zona janë mjerisht të papërgatitura për një katastrofë të tillë.

Mos e humb, hap meposhte per me teper

Leave a Reply

Your email address will not be published.