Lorik Cana: Mirënjohje të thellë për të gjithë shqiptarët!

I ka përshëndetur mbrëmë me lot në sy në ceremoninë e lamtumirës para ndeshjes Shqipëri-Itali, por janë shumë mbështetës së tij brenda dhe jashtë vendit.

Ndaj Lorik Cana ka zgjedhur një mesazh publik përmes profilit të tij zyrtar në Facebook për të falenderuar edhe njëherë tjerë publikun shqiptarë anembanë botës.

Mos e humb, hap meposhte per me teper

15 thoughts on “Lorik Cana: Mirënjohje të thellë për të gjithë shqiptarët!”

  1. The Birch of the Shadow I believe there may possibly become a several duplicates, but an exceedingly helpful checklist! I have tweeted this. Lots of thanks for sharing!

  2. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

  3. it is a really nice point of view. I usually meet people who rather say what they suppose others want to hear. Good and well written! I will come back to your site for sure!

  4. Many thanks for sharing this first-class article. Very inspiring! (as always, btw)

  5. nfl jerseys has come under heavy attack for the health and safety standards it allows and the amount it pays workers abroad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.