Publicistja e njohur Kimete Berisha, e cila është mjaft aktive në rrjetet sociale, ka bërë një postim për Kryeminsitërin e ri Ramush Haradinajn, duke duke iu referuar zhvillimeve të fundit politike në Kosovë dhe moslargimin e ministrit serb Rikallo nga Qeveria e tij. Çfarë qeverie! ‘Çmendet’ Kimete Berisha, ia përmend zogun Ramush Haradinajt Mos e humb, hap meposhte per me teper

Publicistja e njohur Kimete Berisha, e cila është mjaft aktive në rrjetet sociale, ka bërë një postim për Kryeminsitërin e ri Ramush Haradinajn, duke duke iu referuar zhvillimeve të fundit politike në Kosovë dhe moslargimin e ministrit serb Rikallo nga Qeveria e tij.

Çfarë qeverie!

‘Çmendet’ Kimete Berisha, ia përmend zogun Ramush Haradinajt
Mos e humb, hap meposhte per me teper

Leave a Reply

Your email address will not be published.