Vrasja e gjyqtares Hafizi/ Doda: Ekziston vetëm një përgjegjës, sistemi i korruptuar i drejtësisë

Vrasja e gjyqtares Fildes Hafizi, ka ardhur si pasojë e një sistemi të degjeneruar të drejtësisë, i mbështetur dhe nga një mentalitet ku gruaja është fajtore”

Kështu ka shpjeguar Mesila Doda lidhur me vrasjen e gjyqatres Fildes Hafizi, ku theksoi se për këtë vrasje ekziston vetëm një përgjegjës që është tepër i dukshëm dhe ai është sistemi i korruptuar i drejtësisë.

Mos e humb, hap meposhte per me teper

3 thoughts on “Vrasja e gjyqtares Hafizi/ Doda: Ekziston vetëm një përgjegjës, sistemi i korruptuar i drejtësisë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.