1945, viti fatal për mësuesin shqiptar që e sakatuan dhe e helmuan në burg

Ne flasim, dim të flasim shumë mirë kur vjen puna tek ajo se çfarë ka ndodhur në të shkuarën, po kur vjen çështja tek probleme konkrete, këtu devijon pak situata.

Çfarë do të thotë kjo? Do të thotë që ne flasim për luftë ndaj pushtuesve, por na del që në shumicën e rasteve ose i kemi spiunuar vet ne, ose dhe i kemi vrarë po ne.

Mos e humb, hap meposhte per me teper

9 thoughts on “1945, viti fatal për mësuesin shqiptar që e sakatuan dhe e helmuan në burg”

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

  2. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content!

  3. Wow, what a video it is! Really nice feature video, the lesson given in this video is truly informative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.