Ky lloj sheqeri mund të zëvendësojë antibiotikët e infeksioneve të traktit urinar. Studimi ka kuruar më shumë se 300 femra

Infeksionet e traktit urinar janë forma e dytë më e zakonshme e infeksioneve në trup, duke prekur mbi 8 milionë njerëz në vit në SHBA. Gratë janë më të ndjeshme ndaj këtyre infeksioneve dhe mbi të 50-at, do të preken në mënyrë të pashmangshme një herë në jetën e tyre.

Trajtimi aktual për UTI (Infeksionet e Traktit Urinar)
Antibiotikët janë trajtimi më i rekomanduar.
Ky lloj sheqeri mund të zëvendësojë antibiotikët e infeksioneve të traktit urinar. Studimi ka kuruar më shumë se 300 femra
Për të lexuar të plotë hap linkun e rradhës – Link