Pasi fillova të pija këtë nuk u shëndosha më kurrë! Përdora vetëm këto dy përbërës

Vaji i farave të lirit është i bollshëm në fibra, minerale, acide yndyrore dhe vitamina. Është jashtëzakonisht i mirë për shëndetin tonë të përgjithshëm.

Kjo mund të na ndihmojë kundër sheqerit të lartë në gjak dhe që të ulim dëshirat për të ngrënë së tepërmi. Eshtë veçanërisht e mirë për shëndetin e zorrëve tona.

Per me teper hap linkun/linqet