Lajmi fundit për Prishtinën, Ja cka po ndodh për momentin atje! (Video)

Kiamet në Prishtinë, Ja cka po ndodh për momentin atje! (Video)
Shiu i rrëmbyeshëm dhe era e madhe që kanë filluar pasditen e së enjtes kanë bartur karriget e kafeneve në rrugën kryesore në lagjen “Lakrishtë”, në Prishtinë.
Po ashtu në disa pjesë të kryeqytetit qarkullimi është vështirësuar pasi rrugët janë mbushur me ujë.


Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.