I vdiq vajza e vogël vitin e kaluar, mamaja kërkon një emër për djalin e porsalindur – gjen emrin “perfekt”

Një mama që nuk mund të zgjidhte një emër për djalin e saj të porsalindur sepse e kishte të vështirë pas humbjes së vajzës së saj vitin e kaluar, më në fund ka marrë vendimin e saj.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, pas dhjetë ditësh duke u përpjekur për të gjetur një emër për beben, Jemma Roberts dhe partneri i saj Steve vendosën të marrin ndihmën e familjes.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun