Përpos që e rrahin brutalisht, të rinjtë ia ngulin tri herë thikën në shpinë – kamerat e sigurisë filmojnë momentin rrëqethës

Kamerat e sigurisë kanë filmuar një sulm brutal kurse pamjet janë publikuar në internet, ku shihet një grup të rinjsh sulmojnë një bashkëmoshatar të cilin përpos që e rrahin ia ngulin tri herë thikën në shpinë.

Viktima po mundohej të fshihej prapa banakut të një lokali, kur disa të rinj me çdo kusht e nxorën nga banaku dhe njëri prej tyre e theri tri herë me thikë.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun