Vetura “Made in Kosova” prodhohet në Drenas!

Ka shumë raste kur te shqiptarët janë gjetur vetura prej markave dhe modeleve më të vjetra të veturave.Por, përveç kësaj ana tjetër është se disa edhe kanë bërë modifikime të ndryshme të tyre.

Është mjeshtri Haki Bajraktari, i cili për disa vite e ka punuar një veturë, gjë të cilën ai e ka bërë siç thotë me shumë dashuri, njofton Klan Kosova.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun