Gjendet në xhungël familja e sulmuar nga piratët e armatosur – kishin mbijetuar duke ngrënë frute dhe pirë ujë të lumenjve

Një çift nga Kalifornia dhe dy vajzat e tyre që kishin humbur që nga e diela, kur piratët sulmuan anijen e tyre në zonën e deltës së lumit Amazon, janë shpëtuar dhe detaje të reja po dalin në lidhje me mënyrën se si ata mbijetuan.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Adam dhe Emily Harteau dhe vajzat e tyre !

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun