Donte ta shiste për 500 dollarë, por pas reklamës, veturën e vjetër e shiti për së paku 100 mijë dollarë

Një amerikane nga Kalifornia ka vendosur të shesë veturën e saj të vjetër për një veturë, prodhim i vitit 1996 për vetëm 499 dollarë. Dhe në mënyrë që të ketë sukses kjo shitje, përcjell Telegrafi, Max Lanmen, i dashuri i saj i ofroi një reklamë Pasi që vetura ka të kaluara tashmë 227.070 km, pronarja ka vendosur një çmim (fillestar) prej vetëm 499 dollarë.

Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun