Edhe kjo ndodh në Aeroportin e Prishtinës, nusja me vello e pret burrin me letra të dalë nga aeroplani


Sot, e diel një çift i ri pritet të kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.Derisa për dikë largësia thjeshtë nuk është asgjë, për dikë do të thotë shumë dhe jo rastësisht na vijnë ndërmend edhe befasitë e ndryshme! Kjo vajzë me fustan nusërie ka vendosur të pret bashkëshortin e ardhshëm në një ambient aspak të zakonshëm, në aeroportin e Prishtinës.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun