Shtëpia e ndërtuar në dru në zemër të xhunglës me pamje nga deti, në të cilën të gjithë dëshirojnë të kalojnë vikendin

Një çift ka arritur të ndërtoi një shtëpi në dru në zemër të xhunglës – dhe të gjithë ata që kanë rastin të kalojnë një orë brenda saj, mund të kënaqen me pamjen që ofron tarraca e saj!


Pronarët e shtëpisë në dru Tod dhe Diane Sherman, kanë realizuar ëndrrën e kamotshme për të ndërtuar një shtëpi në dru në zemër të xhunglës!
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun