Eksperiment social: Të “verbrit” i bien 1 milion dollarë nga valixhja, reagimet e qytetarëve kanë habitur të gjithë për të mirë

BigDaws TV ka realizuar një eksperiment social, në të cilin ka marrë pjesë një burrë i “verbër” i cili mban në dorë një valixhe me 1 milion dollarë.

Ai shëtiste rrugëve me shkop dhe valixhe, dhe sa herë që ndonjë kalimtar i rastit i kalonte pranë tij, i hapej valixhja nga e cila binin paratë, transmeton Telegrafi.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun