E rrallë, nëna surrogate ngel shtatzënë teksa mbante fëmijën e një çifti tjetër

Ka diçka që ju me siguri nuk e dinit; të mbetesh shtatzënë teksa je shtatzënë. Domethënë që të jemi më të qartë në atë që shkruajmë.

Është e rrallë, por ndodh që një grua të jetë duke mbajtur fëmijën e dikujt tjetër në bark, pra të jetë një nënë surrogate, por nga ata tjetër të mbetet shtatzënë dhe të ketë fëmijën e saj.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun