Vajzat 12 vjeçare me persona të panjohur, ky është eksperimenti që po shokon prindërit

Ky është një eksperimet social i kryer në SHBA, ku vajzat e mitura, nga mosha 12 vjeçare, përfshihen në biseda online dhe pranojnë të takohen me njerëz të panjohur.

Aktivisti në rrjete sociale, Coby Persin, ka instaluar kamera të fshehura dhe së bashku me ekipin e tij kanë vënë në pah se si vajzat e reja, fëmijë, bien në kurthë nga eksperimenti i kurdisur.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun