Njihuni me ‘Marsianin’, rrëfimi i tij do t’ju shokojë për jetën në hapësirë dhe UFO-t

Një djalë rus i quajtur Boriska tërhoqi vëmendjen botërore pak vite më parë kur ai pretendoi se ai ishte nga planeti Mars.


Boris Kipriyanovich, ose Boriska, lindi më 11 janar 1996 në qytetin Volzhsky. Sipas nënës së tij, që kur ishte katër vjeç!
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun