Mediet serbe: Stërgjyshi i Thaçit ishte serb

Mediet në Serbi kanë filluar të shkruajnë për, siç thonë ata, stërgjyshin e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi. Për të thonë se fillimisht ishte klerik ortodoks, e më pas u konvertua në fenë myslimane.

Kleriku ortodoks, Radoslav Daniloviq, i cili u kthye në fenë islame në fillim të shekullit 20 dhe e ndërroi emrin e tij në Jusuf!
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun