Nuk do ta besoni se çka dijnë dhe flasin njerëzit për gruan e Albatritit

Egzona Brahimaj nga Gjakova, falë lidhjes, e tani martesës me këngëtarin Albatrit Muçiqi u bë mjaftë e njohur dhe e përfolur, shkruan “Kosovarja”.

Nuk dimë nëse i pëlqen apo jo vëmendja e fama, por pavarësisht preferences së saj individuale, bukuroshja tashmë ka bërë emër dhe njerëzit dinë shumëçka për të.
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun