EKSKLUZIVE: BISEDA E BEG RIZAJT E MIRSAD NDRECAJT ME SPIUNIN MAQEDONAS (AUDIO)

Image result for EKSKLUZIVE: BISEDA E BEG RIZAJT E MIRSAD NDRECAJT ME SPIUNIN MAQEDONAS (AUDIO)

“EKSKLUZIVE: BISEDA E BEG RIZAJT E MIRSAD NDRECAJT ME SPIUNIN MAQEDONAS (AUDIO)” – Beg Rizaj dhe Mirsad Ndrecaj kishin lidhje të forta me një spiun të Agjencisë së Inteligjencës së Maqedonisë ( DSK). Dy udhëheqësit e grupit të Kumanovës kanë incizuar një bisedë me agjentin në fjalë, emri i të cilit është i njohur!
Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun