A ka shqipetar qe nuk i gezohet ketij lajmi? Ergogan vendosi kete gje!

Image result for erdogan happy

Qeveria ka thënë se propozimet, që postin presidencial do e bëjnë ekzekutiv, për herë të parë në historinë e Turqisë moderne, do të sigurojë një administratë më të thjeshtë dhe më efektive, ndonëse kritikët paralajmërojnë se kjo do i jap Erdoganit fuqi pa kontroll nga institucione të tjera.

Ndryshimet prej 18 nenesh të Kushtetutës janë miratuar me 339 vota pro në parlamentin me 550 ulëse.
Mos e humb, hap meposhte per me teper

Leave a Reply

Your email address will not be published.