Mes burrit dhe motrës, ja kë zgjedh Mihrije Braha

Këngëtarja Mihrije Braha, këtë javë ka zë vend në rubrikën e përjavshme ‘Kë Zgjedh?!’ të emisionit ‘Mirage’.

Ajo është vënë përballë shumë zgjedhjeve që ka bërë për kolegët e saj, shkruan lajmi.netPor, përpos kolegëve që nuk i ka edhe miq, Mihrija është ‘zënë’ ngushtë në një pyetje.
Si këngëtar më i mirë, asaj i janë vënë bashkëshorti i saj Naimi dhe motra e saj Lora.

Mes burrit dhe motrës, ja kë zgjedh Mihrije Braha
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

9 thoughts on “Mes burrit dhe motrës, ja kë zgjedh Mihrije Braha”

  1. Perfect piece of function you have done, this internet site is actually cool with excellent details.

Leave a Reply

Your email address will not be published.