​Ju kujtohet Nazimja? Pas burgut, gjeti dashurinë e jetës në Maqedoni

Rreth një vit më parë Nazime Visha la burgun për të vijuar jetën e saj.
Në mars të vitit të shkuar 23-vjeçarja fitoi nga amnistia dhe sapo doli është shprehur se do të nisë menjëherë shkollën.
Tashmë, duket se Nazimja ka lënë pas historinë tragjike të jetës së saj dhe fati i buzëqeshi sërish. Bluetooth mëson se Nazimja është martuar para pak kohësh dhe jeton në Maqedoni me bashkëshortin e saj.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

9 thoughts on “​Ju kujtohet Nazimja? Pas burgut, gjeti dashurinë e jetës në Maqedoni”

 1. us sildenafil citrate pricing
  sildenafil citrate tablets 50mg
  sildenafil citrate 100mg tablets
  sildenafil citrate 100mg lowest price walmart

 2. sildenafil citrate 100mg tablets for sale
  sildenafil citrate tablets
  sildenafil citrate used for esophageal spasms
  sildenafil citrate 100mg tab directions

 3. generic sildenafil citrate 20 mg cost
  us sildenafil citrate pricing
  sildenafil citrate 100mg troche reviews
  sildenafil citrate 20 mg tab amne

 4. sildenafil citrate tablets 100 mg
  sildenafil citrate 100mg cost
  sildenafil citrate 100mg 8 tablets
  sildenafil citrate 20 mg dosage for ed

Leave a Reply

Your email address will not be published.