Tensionohet situata Turqi – Rusi: Ti i jape avionë Serbisë, unë Kosovës ia japi F-16 Falcon

Pas lajmeve të bujshme ditëve të fundit, në të cilat “paralajmëronin një luftë në Kosovë” mediat serbe sot kanë dalë edhe me një “goditje” tjetër. Kësaj radhe, ata në artikujt e tyre, kanë përfshirë edhe rolin e Turqisë, në “mbështetjen e konfliktit” mes Kosoves dhe Serbise.

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan është sponsori kryesor i armatosjes ushtarake të shtetit të Kosovës.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.