“Ose do vrisja ish-gruan ose veten”, rrëfehet 35-vjecari që donte të hidhej nga vinçi

Një krim brenda familjes është parandaluar gjatë pasdites së kësaj të hëne.

35 – vjeçari Saimir Zalli, nga Lezha, për 2 orë ka qëndruar mbi një vinç në qendër të kryeqytetit, duke paralajmëruar se do të hidhej.

Të gjitha strukturat e policisë, shërbimit zjarrfikës, ambulanca dhe njësia e negocimit të RENEA-s kanë qenë në vendngjarje, në gatishmëri për çdo rrethanë.

MOS HUMB! Tejkalo linkun me poshte per me teper informacione

One thought on ““Ose do vrisja ish-gruan ose veten”, rrëfehet 35-vjecari që donte të hidhej nga vinçi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.