Dy kushërinjtë detyrohen t’i hapin varrin vetes, pastaj qëllohen për vdekje me armë

Sipas mediave të huaja bëhet fjalë për Wagner da Rosa, 17 vjeç dhe kushëririn e tij 22-vjeçar Victor, të cilët u kapën nga një bandë rivale dhe u çuan në një zonë pyjore pranë Porto Alegre.Siç thuhet më tej, çifti u urdhërua më pas për të gërmuar varrin e tyre, ndërsa u mbajtën me armë nga të paktën katër burra, të cilët filmuan ekzekutimin në telefonat e tyre.


Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.