Gazetari Vehbi Kajtazi: Kam fakte shokuese për politikanët që shkojnë me femra të reja

Gazetari Vehbi Kajtazi, i ftuar në emisionin Rubikon në KTV, për të folur për situatën e medias në Kosovë, dhe dhunën ndaj gazetarëve, ka thënë se ai nuk është marrë e as nuk do të merret asnjëherë me jetën e askujt.

Kajtazi ka thënë se të gjitha shkrimet e tij kanë pasur të bëjnë lidhur keqpërdorimet dhe punën e tyre në institucionet publike.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

One thought on “Gazetari Vehbi Kajtazi: Kam fakte shokuese për politikanët që shkojnë me femra të reja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.