Demaçi midis Serbisë më 1993 ‘kërcënonte’ Millosheviqin: Kosova është e jona, kush jeni ju serbët!

Veprimtari i madh i çështjes kombëtare, Adem Demaçi në kohën kur agresioni serb ndaj shqiptarëve në Kosovë sa vinte e shtohej, ai në Serbi paralajmëronte Millosheviqin që të heqë dorë nga lufta dhe që problemi i Kosovës t’i lihet në dorë vullnetit politik shqiptar.

“Serbia po e mban ende Kosovën nën okupim, edhe atë më të rëndë. Kështu që unë nuk po kërcëno.


MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

13 thoughts on “Demaçi midis Serbisë më 1993 ‘kërcënonte’ Millosheviqin: Kosova është e jona, kush jeni ju serbët!”

  1. Some in truth exciting points you have written.Assisted me a lot, just what I was looking on behalf of.

  2. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

  3. Pretty! This has been an extremely wonderful post. Thank you for providing these details.

Leave a Reply

Your email address will not be published.