Mogherini ka një lajm të keq për Kosovën dhe Shqipërinë

Në një intervistë për televizionin slloven RTV, përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Europian për politikat e jashtme Federika Mogerini deklaroi se të paktën për dy vitet e ardhshme asnjë vend i Ballkanit perëndimor nuk do të mund të anëtarësohet në Bashkimin Europian.


Përfaqësuesja e lartë e BE-së për politikën e Jashtme, Federica Mogherini.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

7 thoughts on “Mogherini ka një lajm të keq për Kosovën dhe Shqipërinë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.