A mund ta besoni ketë? Kishte disa vite kaps, ajo qe i nxorën nga barku, tmerr!

Disa kirurgë kinezë kanë operuar një djalë i cili kishte disa vite kaps dhe ajo çfarë i nxorën nga zorra e trashë i ka habitur të gjithë.Nëse po vrisni mendjen se si duket masa që i kanë nxjerrë nga barku, fotot janë tmerruese.

22-vjeçari ka lindur me një sëmundje të rrallë, të njohur me emrin Hirschsprung që shkaktohet nga disa nerva të munguara.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

7 thoughts on “A mund ta besoni ketë? Kishte disa vite kaps, ajo qe i nxorën nga barku, tmerr!”

  1. Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your site and read a few posts. I like your style of writing

Leave a Reply

Your email address will not be published.