Ky është ushqimi që ushqen kancerin

Hulumtuesit kanë gjetur se sheqeri ndikon në zhvillimin e shumë sëmundjeve, duke përfshirë diabetin, sindromin metabolik, sëmundje të zemrës dhe kancerin.

Në fakt, shkencëtarët nga Instituti i Kancerit Huntsman në Utah ishin ndër të parët që zbuluan se zhvillimi i tumorit varet nga sheqeri.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

2 thoughts on “Ky është ushqimi që ushqen kancerin”

  1. With Connectify Hotspot, you can change your personal computer into a genuine Wi-Fi hotspot, and show your computer’s Web connection as Wi-Fi with some other Computer or mobile device. Watch our video recording and find out why an incredible number of users worldwide love Connectify Hotspot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.