DËGJOI SEKRETIN E TMERRSHËM TË VAJZËS, NËNËS I BIE TË FIKËT TEK “ME ZEMËR TË HAPUR” (VIDEO)

Një grua në moshë nga Lushnja ka humbur ndjenjat gjatë emisionit “live” “Me zemër të hapur”, ku u rrëfye historia tronditëse e së bijës, e cila kishte rënë viktimë në shtëpinë e ish-burrit.


Në emision sot u zbulua se një 29-vjeçare është përdhunuar dhe dhunuar me rripin e qenit nga vjehrri i saj për 2 vite me rradhë, ngjarje kjo që e ka tronditur tej mase nënën e saj.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

Leave a Reply

Your email address will not be published.