Tmerrohen në Beograd lojtarët e Arsenalit, ja çka panë atje

Crvena Zvezda është duke u kritikuar për atë që ndodhi në stadium në Beograd për ndeshjen me Arsenalin, ku triumfuan këta të fundit 1:0.

Mediat britanike janë duke raportuar për tunelin e Crvena Zvezdas që ishte i tëri i mbushur me policë dhe shumë i gjatë deri te dalja në stadium.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

7 thoughts on “Tmerrohen në Beograd lojtarët e Arsenalit, ja çka panë atje”

  1. The web’s finest free fuck site where nothing but quality porn videos are presented in plenty. Get the most exciting free fuck videos of horny babes that can’t spend a day without hardcore sex. Our site is loaded with cock stiffening fuck videos that will keep you horny for a long time. Here is your ravishing source of the world’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published.