E DHIMBSHME / Mësuese që shkon me gomar në shkollë!

Lirija është mësuese në fshatin Kërrabë të Vogël të Elbasanit. Ajo udhëton çdo ditë me gomar mes maleve për 4 orë nga Funari për në Kërrabë për të mbërritur në shkollë në orën tetë.


Lirije Hoxha ka vite që e bën këtë sakfiricë dhe nuk i duket e tillë edhe pse në shi e në dëborë ka të njëjtën rrugë me gomar për të mbërritur pranë nxënësve të saj.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

4 thoughts on “E DHIMBSHME / Mësuese që shkon me gomar në shkollë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.