“160 mijë euro dhe ata të tre të vdekur”, të tjera përgjime tronditëse të Habilajve

“160 mijë euro dhe ata të tre të vdekur”, të tjera përgjime tronditëse të Habilajve

Dalin detaje të reja lidhur me përgjimet me grupin kriminal të “Habilajve”. Sipas hetuesve italianë Moisi Habilaj ka mbërritur në Siçili së bashku me bashkëpunëtorin e tij Sabi Celaj me automjetin Audi të ish-Ministrit Saimir Tahiri.

Lexo po ashtu: Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

One thought on ““160 mijë euro dhe ata të tre të vdekur”, të tjera përgjime tronditëse të Habilajve”

Leave a Reply

Your email address will not be published.