Si osmanlinjet çliruan trojet shqiptare nga terrori i Stefan car Dushanit?

Ngado qe ta kthesh koken viteve te fundit sheh te ngritur ndonje permendore ne kuader te projektit kontravers Shkupi 2014. Ne kuader te ketij projekti u ngriten prermendore qe nxiten konflikte te shumta.

Kush ishte Car Dushani? Ai mori pushtetin duke vrare baben e tij dhe ai pushtoi te gjitha trojet ku jetonin shqipetaret.
Related image
Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.