Sekreti i parandalimit të kancerit në mushkëri gjendet në hundë

“Kanceri i mushkërive është vrasësi më i madh në botë dhe arsyeja kryesore është se në shumicën e rasteve diagnostifikohet me vonesë”, thotë Avi Spira, pulmonologist nga Universiteti i Bostonit.
“Kur pacientët kanë simptomat e para dhe vijnë të mjekur, zakonisht tumori është përhapur edhe jashtë mushkërive dhe se si mjekë nuk mund të bëjmë aagjë”, shtoi ai, transmeton portali arbresh.info.
Image result for Sekreti i parandalimit të kancerit në mushkëri gjendet në hundë
Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.