E keni gishtin e dytë të këmbës më të gjatë se tjerët? Ja çka do të thotë

Aq më të gjatë që e keni gishtin e dytë të këmbës, aq më shumë kualitete lidershipi keni. Jeni dinamik dhe me plot burime, por dëshira për t’i përfunduar gjërat në mënyrën “ose siç dua unë, ose hiç”, mund t’ju kushtojë në të ardhmen.
Populli indian e ka që nënat i ndalojnë djemtë e tyre të martohen me vajzat të cilat e kanë gishtin e dytë!

Image result for E keni gishtin e dytë të këmbës më të gjatë se tjerët? Ja çka do të thotë
Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.