Skandal ne Serbi, Nikolic thot se para disa viteve ishim sherbetor te shqiptareve dhe ne rast lufte do t`na fitojne

“Nëse valoi një ditë në vit flamuri shqiptar dikund në Preshevë apo Bujanovc e 364 ditë flamuri serb, nuk e dëshmon patriotizmin shqiptar e as “tolerancë” apo demokracinë e Serbisë ndaj minoriteteve. E di se shqiptarët atje kanë një referendum nga viti 1992, por duket se ai ka mbetur vetëm në letër. Unë nuk i kuptoj shqiptarët e Preshevës, pse nuk e kërkojnë bashkimin me Kosovën?!

Image result for nikolic
Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.