Specialja: Keto zyrtar te larte urgjentisht duhet arrestuar!

22 zyrtarë të lartë shtetërorë pritet të arrestohen shumë shpejtë për korrupsion dhe vepra të ndryshme penale, e në mesin e këtyre të arrestuarve do të ketë edhe ish ministra, zëvendës ministra, zyrtarë të lartë të kompanive publike e të tjerë.
E, për të gjitha këto ka folur në emisionin “Euro Tribuna”, përballë Menduh Abazit.

Image result for daut haradinaj , thaci , fatmir limaj
Për të lexuar më shumë hap linkun/linqet më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published.